Skip to Content

Diensten

Stichting sArte.nl houdt zich bezig met nieuwe media concepten en toepassingen voor kunst en cultuur.  Daarmee bevinden we ons op het overlappende gebied tussen techniek en cultuur. 

Ontwikkeling
Door de snelle ontwikkelingen op internet komt steeds meer informatie, beeld en geluid beschikbaar. Stichting sArte bedenkt producten en concepten om die veelheid aan informatie groter te maken, maar vooral om het bij elkaar te brengen en te ontsluiten.  Denk daarbij aan websites maar ook een systemen die onder het oppervlak koppelingen realiseren en uitwerken.

Advies
De mensen van sArte.nl zijn ook beschikbaar om mee te denken over problemen en uitdagingen op het gebied tussen kunst, cultuur, internet en multimedia. Voor een eerste gesprek van maximaal een half uur brengen we alleen reiskosten in rekening.

Workshops
Al sinds 2011 verzorgen we workshops aan over internet en social media, gericht op erfgoedorganisaties.  In iedere workshop komt een specifiek onderwerp aan de orde. Op het programma staan onder andere de volgende onderwerpen: wordpress, ajax, flash met php, games op websites, sms integratie, betalen via internet. We verzorgen deze 3 uur durende workshops voor iedereen die daar belangstelling voor heeft.  We willen de workshops graag laagdrempelig houden dus zullen we deze workshops verzorgen met waardebepaling achteraf. De wordpress workshop is speciaal bedoeld voor mensen met weinig technische kennis die graag een eigen website willen opzetten en beheren. De bedoeling is dat de deelnemers naar huis gaan met een werkende website.

Sponsorhosting
Bent u op zoek naar goede en betaalbare hosting voor een lage prijs. Misschien is ons Sponsorhosting pakket iets voor u.

Belangstelling?
Stuur ons een mailbericht.page | by Dr. Radut